Поради динамичните промени в пазарните условия Промишлено снабдяване ООД си запазва правото да променя своята ценова листа без предварително уведомлениe.

Вид Описание Цена лв/л /бр. без ДДС
1 Зимна течност за чистачки ЕЛИТ (концентрат) Лятната течност за чистачки ELIT, се предлага в разфасовка от 1, 5 и 200 литра, концентрат. Цвят: зелен. С приятен свеж аромат. Лятната течност за чистачки ELIT, е почистващо средство за отстраняване на полепнали насекоми, отлагания и други замърсявания от външната част на стъклата на превозното средство. Притежава отлични почистващи качества. Не уврежда стъклото. Напълно безвредна към лакобояджийското покритие на автомобила, гумените уплътнения и перата на чистачките.

Препарата се разрежда с дестилирана или дейонизирана вода, в съотношение 1:3 и се налива в резервоара на чистачките.

3,50
2 Лятна течност за чистачки (концентрат) Течност за чистачки 60 градуса, подходяща за зимния сезон, не позволява замръзване при ниски температури. Зимната течност за чистачки почиства стъклата на автомобила и осигурява отлична видимост през зимата. Течността за чистачки Elit е концентрат със зелен цвят и се разрежда с вода според указаните на етикета съотношения. 3,50
3 Лятна течност за чистачки (концентрат) PRISTA Летните течности за чистачки PRISTA® са предназначени за запълване на резервоарите към чистачките на автомобилите. Използват се за измиване и почистване на автомобилни стъкла. Благодарение на активните почистващи агенти, течностите за чистачки бързо и безпроблемно отстраняват всякакви замърсявания намаляващи видимостта, като остатъци от насекоми, прах и други. Предлагат се в два варианта: Течност за чистачки PRISTA® – лятна – концентрат, която разрежда с дестилирана или омекотена вода в съотношение 1:3 и Готова за употреба Течност за чистачки PRISTA® – лятна, която не изисква допълнително разреждане с вода. 3,88
4 Зимна течност за чистачки (концентрат) PRISTA Зимните течности за чистачки PRISTA® са предназначена за защита от замръзване на резервоарите на системите за почистване на автомобилни стъкла. Благодарение на активните почистващи агенти, течностите за чистачки бързо и безпроблемно отстраняват всякакви замърсявания намаляващи видимостта, като остатъци от кал, прах и други.
Зимната течност за чистачки Prista- концентрат осигурява защита от замръзване под минус 60°С и е препоръчително употребата и да става след разреждане с дестилирана или омекотена вода, в зависимост от температурите на околната среда.
3,88
5 Ароматизатори (течни) AREON Ароматизатор с компактен дизайн, създаден за още по-силно усещане. Лесен за употреба. 3,88
6
Препарат за табло – МАТ – 500 ml. Професионален матов полиращ препарат. Подходящ за почистване и полиране на небоядисани пластмасови, дървени, гумени, кожени, дървени и винилови покрития. Не задържа прах има приятен аромат.
Начин на употреба:
Нанася се върху обработваемата повърхност с гъба или пръскалка. Разнася се равномерно в тънък слой.. Има антистатично действие, отблъсква прахта и предпазва пластмасата от напукване. Забавя процеса на стареене. Има приятен аромат.
25,00
Препарат за табло – ГЛАНЦ – 500 ml. Професионален полиращ препарат създаващ гланцов блясък. Подходящ за почистване и полиране на небоядисани пластмасови, дървени, гумени, кожени, дървени и винилови покрития. Не задържа прах има приятен аромат. Начин на употреба: Нанася се върху обработваемата повърхност с гъба или пръскалка. Разнася се равномерно в тънък слой. Разреждане: готов за употреба или 1:1 1 л. pH – 7 Биоразградимост: над 90% Сертификат: ISO-9001 Има антистатично действие, отблъсква прахта и предпазва пластмасата от напукване. Забавя процеса на стареене. Има приятен аромат. 32,00
7
Препарат за почистване на кожа 250 ml. Предназначение: Почиства, освежава и поддържа изделия от естествена и изкуствена кожа (мебели,тапицерии,обувки,чанти и др,). Възстановява естествената еластичност и придава блясък. 24,00
Препарат за почистване на кожа 500 ml. Предназначение: Почиства, освежава и поддържа изделия от естествена и изкуствена кожа (мебели,тапицерии,обувки,чанти и др,). Възстановява естествената еластичност и придава блясък. 55,00
8
Препарат за пароструйка за безконтактно миене – 1 л.

Препарат за безконтактно измиване. Може да се нанася както с фолмер (пянообразувател), небулизатор спрей или с обикновенна градинска пръскалка. Лесно премахва статичните замърсявания, уличната прах, масло и следи от насекоми. Лесно се отмива и не оставя следи. Не уврежда алуминиеви, никелирани и други повърхности от цветни метали. Съдържа антикорозионни добавки.

Разреждане:

Фолмер: от 1:3 до 1:6
Небулизатор: от 1:50 до 1:100

90,00
Препарат за пароструйка за безконтактно миене – 25л.- ACTIVE FOAM LIGHT 222,00
Препарат за пароструйка за безконтактно миене – 25л.- ACTIVE FOAM SOFT 280,00
Препарат за пароструйка за безконтактно миене – 25л.- ACTIVE FOAM EFFECT 350,00
9
Препарат за почистване на джанти концентрат 1000 мл.
Концентрирано средство за измиване на джанти и други алуминиеви повърхности. Лесно отстранява нагар, сажди, ръжда, смоли, нефтопродукти и други улични замърсявания.
Начин на употреба: с вече разтворения готов за употреба разтвор се напръсква обработваемата повърхност, изчаква се 1-2 минути и се измива с вода. При много големи и стари замърсявания, може да се изтърка с четка преди изплакването и да се повтори процедурата няколко пъти, до пълното отстраняване на нагара.
Разреждане: от 1:1 до 1:4
Безопасност: да се използват гумени ръкавици, да не се нанася на горещи повърхности, при попадане в очите или кожата, обилно да се измие с вода и да се посети лекар. Да се пази от деца.
35,00
Препарат за почистване на джанти готов 0,500 мл. 26,00
10
Препарат за почистване на гуми – 250 мл готов
Професионален препарат за почистване и полиране на гумите на автомобила и други гумени повърхности. Възстановява черния цвят, придава гланцов блясък с ефект на мокри гуми. Обновява обработените повърхности. Предпазва от напукване и ултравиолетовите лъчи.
Разреждане: готов за употреба до 1:5
Начин на употреба: разпръсква се препарата от разстояние 15-20 см., след което се разнася с помоща на гъба или четка, възможност и за директно нанасяне с гъба или четка
18,00
Препарат за почистване на гуми – 500 мл. Готов 27,00
Препарат за почистване на гуми – 1000 мл. концентрат 44,00
11 Антифриз обикновен (син), концентрат Aнтифриз концентрат за целогодишна употреба на базата на етилен гликол и добавки на основа на органични (моно и ди-карбоксилни) киселини, не съдържащи силикати.
PRISTA® Antifreeze concentrate се препоръчва за защита срещу замръзване, прегряване и корозия на двигатели с вътрешно горене. Подходящ за автомобили, камиони, автобуси, извън магистрална техника, стационарни двигатели и др. Използва се само след разреждане с дестилирана или омекотена вода.
9,50
12 Антифриз червен, концентрат Antifreeze Long Life G12+ е антифриз концентрат на база на етилен гликол и добавки на основа на органични (моно и ди-карбоксилни) киселини, не съдържащи силикати. Не съдържа потенциално опасни добавки като нитрити, амини и фосфати и това го прави по-малко опасен за околна среда. Antifreeze Long Life се използва целогодишно за защита срещу замръзване, прегряване и корозия на двигатели на автомобили, камиони, автобуси, извън магистрална техника, стационарни и корабни двигатели и др. Използва се само след разреждане с дестилирана или омекотена вода. Освен за традиционни двигатели е особено подходящ за високотехнологични двигатели, за които от голямо значение е предпазването на алуминиевите детайли от високотемпературна корозия. 13,00
13 Антифриз обикновен (син), концентрат PRISTA PRISTA® Antifreeze concentrate е антифриз концентрат за целогодишна употреба на базата на етилен гликол и добавки на основа на органични (моно и ди-карбоксилни) киселини, не съдържащи силикати.
PRISTA® Antifreeze concentrate се препоръчва за защита срещу замръзване, прегряване и корозия на двигатели с вътрешно горене. Подходящ за автомобили, камиони, автобуси, извън магистрална техника, стационарни двигатели и др. Използва се само след разреждане с дестилирана или омекотена вода.
PRISTA® Antifreeze Conc.,% (об.) Дестилирана или омекотена вода, % (об.) Защита от замръзване при температура*, -°С
За да се гарантира добра и трайна защита от корозия се препоръчва използването на поне 33% (об.) от PRISTA® Antifreeze Concentrate в дестилирана вода. Типичната концентрация за смесване е 1:1, при което се осигурява защита от замръзване* при температура на околната среда до минус 40°С и се гарантира оптимално охлаждане на двигателя. Не се препоръчва използването на смеси с концентрация на PRISTA® Antifreeze Concentrate по-висока от 70% (об.).
14,00
14 Антифриз червен, концентрат PRISTA PRISTA® Antifreeze Long Life е антифриз концентрат на база на етилен гликол и добавки на основа на органични (моно и ди-карбоксилни) киселини, не съдържащи силикати. Не съдържа потенциално опасни добавки като нитрити, амини и фосфати и това го прави по-малко опасен за околна среда.
PRISTA® Antifreeze Long Life се използва целогодишно за защита срещу замръзване, прегряване и корозия на двигатели на автомобили, камиони, автобуси, извън магистрална техника, стационарни и корабни двигатели и др. Използва се само след разреждане с дестилирана или омекотена вода. Освен за традиционни двигатели е особено подходящ за високотехнологични двигатели, за които от голямо значение е предпазването на алуминиевите детайли от високотемпературна корозия.
За да се гарантира добра и трайна защита от корозия се препоръчва използването на поне 33% (об.) от PRISTA® Antifreeze Long Life в дестилирана вода. Типичната концентрация за смесване е 1:1, при което осигурява защита от замръзване* при температура на околната среда е до минус 40°С и оптимално охлаждане. Не се препоръчва използването на смеси с концентрация на PRISTA® Antifreeze Long Life по-висока от 70% (об.).
Максималната защита срещу замръзване е до около -69°С, която се получава при смесването на 68% (об.) PRISTA® Antifreeze Long Life с вода.Благодарение на използваните органични добавки и тяхното минимално изчерпване по време на експлоатация се осигурява удължен срок на смяна на продукта. Препоръчителните интервали за смяна са както следва
14,00
15 Микрофибърни кърпи за почистване Микрофибърни кърпи, с които ще почистите авомобила и дома си като професионалисти и то с изключителна лекота.

Размер 40х40 см.

Могат да се използват,както с препарат така и без.

Цветове: зелен.

11,90
16 Антибактериален спрей за клйматик антибактериален спрей за почистване и дезинфекция на вътрешното тяло на климатик
при редовна употреба (поне два пъти в годината) си гарантирате ефективна защита срещу микроби, полени, акари, прах ….
почиства, ароматизира и повишава ефективността на климатика
не е необходимо да използвате вода след впръскване със спрея
намалете консумацията на електроенергия
60,00
17
Препарат за почистване на тапицерия – 500 ml. Професионален нископенещ се препарат за почистване на автомобилен салон, дивани, канапета и т.н. Подходяща за плат, велур, изкуствена кожа, пластмаса и стъкла. Подходящ е за работа с екстрактор за пране и перящи и почистващи машини.
Начин на употреба: разпръсква се препарата от разстояние 15-20 см., изчаква се 2-3 минути и се избърсва с влажна кърпа. При мокро пране преди изсмукването с прахосмукачката, за по-добър резултат е възможно да се разтърка с четка.
22,00
Препарат за почистване на тапицерия – 1000 ml. концентрат Професионален нископенещ се препарат за почистване на автомобилен салон, дивани, канапета и т.н. Подходяща за плат, велур, изкуствена кожа, пластмаса и стъкла. Подходящ е за работа с екстрактор за пране и перящи и почистващи машини.
Разреждане: от 1:10 до 1:20
Начин на употреба: разпръсква се препарата от разстояние 15-20 см., изчаква се 2-3 минути и се избърсва с влажна кърпа. При мокро пране преди изсмукването с прахосмукачката, за по-добър резултат е възможно да се разтърка с четка.
26,17
18
Препарат за почистване на стъкла – 500 мл. – готов Универсален почистващ препарат за стъкла, огледала, пластмаса, хром, плочки. Отстранява петна от пръсти, не оставя петна и следи. Антистатично действие и блясък.
Разреждане: готов за употреба
Начин на употреба: разпръсква се препарата от разстояние 15-20 см., след което се избърсва със суха хартия или кърпа. За по-добър ефект е желателно да не се използва под прякото въздействие на слънчевите лъчи.
9,50
Препарат за почистване на стъкла – 1000 мл. – готов Универсален почистващ препарат за стъкла, огледала, пластмаса, хром, плочки. Отстранява петна от пръсти, не оставя петна и следи. Антистатично действие и блясък.
Разреждане: готов за употреба
Начин на употреба: разпръсква се препарата от разстояние 15-20 см., след което се избърсва със суха хартия или кърпа. За по-добър ефект е желателно да не се използва под прякото въздействие на слънчевите лъчи.
23,79
Код
Стока
Описание на продукта
Мярка
Кол.
Цена
1 Г11226/1 ПРЕПАРАТ ЗА КОЖА/1 л. РЕТ бутилка Почиства, подхранва и защитава кожата.Начин на употреба: Разклатете добре бутилката; изсипете малко от препарата върху мека, чиста и безцветна кърпа; нанесете с постъпателни кръгови движения; след 2-3 минути избършете с мека и чиста кърпа; при необходимост повторете процедурата. При силно замърсени повърхности първо избършете с влажна кърпа. Да не се използва върху набук и необработени кожи; литър 1 19,77
2 Г10800/1 МОНК/1 кг. Ниско вискозен, силно пенлив концентрат за безконтактно измиване. Туба – 25 кг.
Начин на употреба: до 1:2 с вода за активна пяна. Настройка на пенообразуващо устройство около 1 л. от разтвора за 3-5 леки коли.
до 1:50 с вода за наболизатор – основно, външно миене;
до 1:80 с вода за наболизатор – предварително миене;
до 1:6 с вода за наболизатор – миене на двигатели.
кг. 1 10,23
3 Г10800/2 МОНК/25 кг. ПЕ туба Ниско вискозен, силно пенлив концентрат за безконтактно измиване. Туба – 25 кг.

Начин на употреба:

до 1:2 с вода за активна пяна. Настройка на пенообразуващо устройство около 1 л. от разтвора за 3-5 леки коли.
до 1:50 с вода за наболизатор – основно, външно миене;
до 1:80 с вода за наболизатор – предварително миене;
до 1:6 с вода за наболизатор – миене на двигатели.

кг. 25 133,72
4 Г10802 АДИКОЛ Т/1 кг. Средно вискозен и пенлив, хипер концентрат за външно, безконтактно измиване. Разреждане – вижте в спецификацията. За професионална употреба. Разфасовки: 1 и 25 кг.

Начин на употреба:

до 1:6 с вода за активна пяна. Настройка на пенообразуващо устройство около 1 л. от разтвора за 3-5 леки коли.
до 1:80 с вода за наболизатор – основно, външно миене;
до 1:150 с вода за наболизатор – предварително миене;
до 1:6 с вода за наболизатор – миене на двигатели.

кг. 1 10,23
5 261 АДИКОЛ Т / 25 кг.ПЕ туба Средно вискозен и пенлив, хипер концентрат за външно, безконтактно измиване. Разреждане – вижте в спецификацията. За професионална употреба. Разфасовки: 1 и 25 кг.
Начин на употреба: до 1:6 с вода за активна пяна. Настройка на пенообразуващо устройство около 1 л. от разтвора за 3-5 леки коли.
до 1:80 с вода за наболизатор – основно, външно миене;
до 1:150 с вода за наболизатор – предварително миене;
до 1:6 с вода за наболизатор – миене на двигатели.
кг. 25 162,79
6 Г10751/1 АТРЕКСОЛ/1 кг. Е бутилка Средно вискозен и пенлив концентрат за безконтактно измиване.
Начин на употреба:
до 1:1 с вода за активна пяна.
Настройка на системата около 1 литър от разтвора за 3-5 леки коли.
1:40/50 с вода за наболизатор /външно миене/.
1:100 с вода за предварително миене.
кг. 1 10,23
7 Г10751/2 АТРЕКСОЛ/25 кг. Е туба Средно вискозен и пенлив концентрат за безконтактно измиване.
Начин на употреба:
до 1:1 с вода за активна пяна.
Настройка на системата около 1 литър от разтвора за 3-5 леки коли.
1:40/50 с вода за наболизатор /външно миене/.
1:100 с вода за предварително миене.
кг. 25 133,72
8 Г10750/1 ШАМУЕЙ/1 кг. Е бутилка Универсален, неагресивен препарат за външно, безконтактно измиване и почистване на интериора на автомобила – текстил, кожа, пластмаса и др.
Начин на употреба: ВЪНШНО МИЕНЕ: до 1:1 с вода за активна пяна. Настройка на системата около 1 литър от разтвора за 3-5 леки коли.
до 1:25 с вода за наболизатор / външно миене /
до 1:50 с вода за предварително миене;
ИНТЕРИОР:1:10 до 1:30 с вода. Използва се пръскалка и микрофибърна кърпа или четка, както и прахосмукачка.
кг. 1 10,23
9 Г10750/2 ШАМУЕЙ/25 кг. Е туба Универсален, неагресивен препарат за външно, безконтактно измиване и почистване на интериора на автомобила – текстил, кожа, пластмаса и др.
Начин на употреба
ВЪНШНО МИЕНЕ: до 1:1 с вода за активна пяна. Настройка на системата около 1 литър от разтвора за 3-5 леки коли.
до 1:25 с вода за наболизатор /външно миене/
до 1:50 с вода за предварително миене;
ИНТЕРИОР:
1:10 до 1:30 с вода. Използва се пръскалка и микрофибърна кърпа или четка, както и прахосмукачка.
кг. 25 160,47
10 Г11225/1 ПЛАСТКЛИНЕР/1 кг. Е бутилка Препарат за почистване на тапицерия от пластмаса, кожа, текстил. Продуктът е с етикет М-пластклинер.

Начин на употреба: 1:10 до 1:30 с вода. Използва се пръскалка и микрофибърна кърпа или четка, както и прахосмукачка.

кг. 1 10,23
11 Г11225/5 ПЛАСТКЛИНЕР/5 кг. Е туба Препарат за почистване на тапицерия от пластмаса, кожа, текстил. Продуктът е с етикет М-пластклинер.

Начин на употреба: 1:10 до 1:30 с вода. Използва се пръскалка и микрофибърна кърпа или четка, както и прахосмукачка.

кг. 5 40,70
12 Г11200/1 ПЛАСТПОЛИР/1 л. РЕТ бутилка Силиконов гланц, антистатик за автомобилни табла, мебели и др.

Начин на употреба: Нанася се с гъба и се полира с кърпа

литър 1 13,26
13 Г11200/5 ПЛАСТПОЛИР/5 л. ПЕ туба Силиконов гланц, антистатик за автомобилни табла, мебели и др.

Начин на употреба: Нанася се с гъба и се полира с кърпа

литър 5 59,30
14 Г11201/1 СУПЕР ПОЛИР/1 л. РЕТ бутилка Концентриран, силиконов гланц, антистатик за автомобилни табла, мебели и др.

Начин на употреба – нанася се гъба и се полира с кърпа

литър 1 19,77
15 Г11201/4 СУПЕР ПОЛИР/4 л. ПЕ туба Концентриран, силиконов гланц, антистатик за автомобилни табла, мебели и др.

Начин на употреба – нанася се гъба и се полира с кърпа

литър 4 65,12
16 Г11150/1 ДЖАНТОЛ СУПЕР/1 кг. Препарат за почистване на алуминиеви джанти, резервоари и др.

Начин на употреба:

Разрежда се 1:10 до 1:20 с вода. Нанася се с с пръскалка и при необходимост се разтрива с четка. След отстраняване на замърсяването се измива с вода;

кг. 1 10,47
17 Г11150/6 ДЖАНТОЛ СУПЕР/6 кг. ПЕ туба Препарат за почистване на алуминиеви джанти, резервоари и др.

Начин на употреба:

Разрежда се 1:10 до 1:20 с вода. Нанася се с с пръскалка и при необходимост се разтрива с четка. След отстраняване на замърсяването се измива с вода;

кг. 6 55,81
18 Г11150/2 ДЖАНТОЛ СУПЕР/25 кг. ПЕ туба Препарат за почистване на алуминиеви джанти, резервоари и др.
Начин на употреба:
Разрежда се 1:10 до 1:20 с вода. Нанася се с с пръскалка и при необходимост се разтрива с четка. След отстраняване на замърсяването се измива с вода;
кг. 25 215,12
19 Г11025/1 ТАЙЪРГЛАНЦ/1 л. ПЕТ бутилка Водоразтворим гланц за гуми.
Начин на употреба – Разреждане 1:3 с вода, нанасяне върху суха гума, посредством гъба или четка.
литър 1 10,23
20 Г11025/5 ТАЙЪРГЛАНЦ/5 л. ПЕ туба Водоразтворим гланц за гуми.

Начин на употреба – Разреждане 1:3 с вода, нанасяне върху суха гума, посредством гъба или четка.

литър 5 43,02
21 Г11126/1 ТАЙЪРГЛАНЦ-6/1 л. РЕТ бутилка Силиконов гланц за гуми и брони без разреждане. Предпазва от слънчеви лъчи – застаряване, напукване литър 1 15,81
22 Г11126/1 ТАЙЪРГЛАНЦ-6/10 л. РЕТ туба Силиконов гланц за гуми и брони без разреждане. Предпазва от слънчеви лъчи – застаряване, напукване литър 10 151,16
23 Г11051 ТАЙЪРГЛАНЦ-7/1 л. РЕТ бутилка Силиконов гланц за гуми и брони – обезмирисен. Предпазва от слънчеви лъчи и спомага срещу застаряване, напукване. Придава блясък. Изключително комфортен за работа. литър 1 18,60
24 Г11051 ТАЙЪРГЛАНЦ-7/10 л. РЕТ бутилка Силиконов гланц за гуми и брони – обезмирисен. Предпазва от слънчеви лъчи и спомага срещу застаряване, напукване. Придава блясък. Изключително комфортен за работа. литър 10 179,07

ЦЕНОВА ЛИСТА НА ПРОФЕСИОНАЛНИ ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ  НА НЕРТА – БЕЛГИЯ.

ПРОДУКТИ ЗА АВТОМИВКИ ЗА КОЛИ И КАМИОНИ

ПРОДУКТ: ТИП – АВТОМИВКИ ЗА КОЛИ И КАМИОНИ ЛИТРИ КГ. ЦЕНА ЛВ. БЕЗ ДДС
JUMBO БЕЗКОНТАКТНО ЗА АВТОМОБИЛИ, БЕЗ

РАЗТВОРИТЕЛИ, ПОДХОДЯЩО И ЗА ЧЕТКОВИ АВТОМИВКИ

5 5.5 70.93
25 27.5 306.65
TC 2000 БЕЗКОНТАКТНО ЗА КАМИОНИ И ЦИСТЕРНИ 25 27.5 235.67
TC 2010 БЕЗКОНТАКТНО ЗА АВТОМОБИЛИ, ПОДХОДЯЩО И ЗА ЧЕТКОВИ АВТОМИВКИ 25 27.5 235.67
F1 БЕЗКОНТАКТНО, ПОДХОДЯЩО И ЗА ЧЕТКОВИ

АВТОМИВКИ

22.5 25 227.16
DIAMOND БЕЗКОНТАКТНО – ПОДХОДЯЩО ЗА РЪЧНИ

АВТОМИВКИ

20 22 170.37
ACTIVE DIAMOND FOAM БЕЗКОНТАКТНО – СУПЕРКОНЦЕНТРАТ 5 6.0 78.14
25 30.0 354.93
MEGA NET ОБЕЗМАСЛИТЕЛ, ДВИГАТЕЛИ +++ 5 5.6 90.86
25 28.2 383.30
ALKALI-NET 100 ОБЕЗМАСЛИТЕЛ, ДВИГАТЕЛИ +++ 5 6.6 70.93
25 33.0 340.72
ATC 100 ДЖАНТИ, АЛУМИНИИ 5 5.5 70.93
25 27.5 292.47
CAR WAX BR.30 ВАКСА ПОДХОДЯЩА И ЗА ЧЕТКОВИ АВТОМИВКИ 5 4.7 75.30
25 23.7 343.56
SHAMPOO & WAX АВТОШАМПОАН С ВАКСА, РЪЧНО 5 4.95 70.93
COCKPIT PROTECTOR ТАБЛА 5 5.0 131.14
TBG ГУМИ, БРОНИ 5 4.0 156.16
CAR SHAMPOO 20% АВТО ШАМПОАН, РЪЧНО 5 5.1 51.12
CAR SHAMPOO BLUE

SPECIAL

АВТО ШАМПОАН, ЧЕТКОВИ МИВКИ,  АВТОМИВКИ НА САМООБСЛУЖВАНЕ 25 25.6 249.86
ANTI INSECT ЗА НАСЕКОМИ 5 5.5 70.93
INTERIOR CLEANER КУПЕ, СЕДАЛКИ 5 5.5 65.30
25 26.5 337.33
GLASS NET LM 30 СТЪКЛА 5 4.9 51.12
POWDER SPECIAL БЕЗКОНТАКТНО НА ПРАХ n.a. 25 346.40
POWDER SPECIAL PERFUMED БЕЗКОНТАКТНО НА ПРАХ – ПАРФЮМИРАНО n.a. 25 374.84
POWDER ECO 20 БЕЗКОНТАКТНО НА ПРАХ n.a. 30 357.77
POWDER ECO 20 PERFUMED БЕЗКОНТАКТНО НА ПРАХ – ПАРФЮМИРАНО n.a. 30 384.21
TRIPLE FOAM – PINK ЦВЕТЕН ШАМПОАН – РОЗОВО 5 5 70.93

 

НАСТОЯЩАТА ЦЕНОВА ЛИСТА Е В СИЛА ОТ 01.03.2014, ДОПЪЛНЕНА НА 05.01.2015, 20.05.2016, 01.07.2016 И 31.10.2016

ИНДУСТРИАЛНИ ПРОДУКТИ

ПРОДУКТ: ТИП – ИНДУСТРИАЛНИ ЛИТРИ КГ. ЦЕНА ЛВ. БЕЗ ДДС
ANTI – PARAFFIN АНТИ-ПАРАФИН 25 20.6 477.02
ATC 350 ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ЦИМЕНТ 5 5.7 79.51
25 28.7 329.37
BC 80 LATEX REMOVER ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА СЪДОВЕ/КОНТЕЙНЕРИ/НАСТИЛКИ ОТ ЛАТЕКС 1 1.1 28.40
25 27.5 488.37
TAR REMOVER ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА АСФАЛТ 5 6.6 212.95
WATER SOFTNER ОМЕКОТИТЕЛ ЗА ПАРОСТРУЙКИ 5 5.5 82.35

 

МАЛКИ РАЗФАСОВКИ – АВТО

ПРОДУКТ: ТИП – ИНДУСТРИАЛНИ ЛИТРИ КГ. ЦЕНА ЛВ. БЕЗ ДДС
GLAS FOAM ПЯНА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА СТЪКЛА 0.5   23.51
LEATHER PROTECTOR ПОЧИСТВАНЕ, ПОДДЪРЖАНЕ И ПОДХРАНВАНЕ НА КОЖА 0.5   42.58
COCKPIT PROTECTOR ПОЧИСТВАНЕ И ПОДДЪРЖАНЕ НА СИНТЕТИЧНИ ЧАСТИ В КУПЕТО 0.5   28.40
TYRE & BUMPER GLOSS ТРЕТИРАНЕ НА ГУМИ И БРОНИ 0.5   28.40
SHAMPOO & WAX АВТОШАМПОАН С ВАКСА, РЪЧНО 0.5   28.40

ПРОДУКТИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ В ХРАНИТЕЛНО-ВКУСОВА ПРОМИШЛЕНОСТ

ПРОДУКТ: ТИП (ХВП) pH ЛИТРИ КГ. ЦЕНА ЛВ.

БЕЗ ДДС

ALKALI-NET 50 АЛКАЛЕН ОБЕЗМАСЛИТЕЛ,  АКТИВНА ПЯНА 13 5 5.7 56.77
13 25 28.5 264.07
ALKALI-NET 100 АЛКАЛЕН ОБЕЗМАСЛИТЕЛ,  АКТИВНА ПЯНА 13 5 6.6 70.93
13 25 33.0 340.72
ALKALI-NET 200 ОБЕЗМАСЛИТЕЛ + ХЛОР АКТИВНА ПЯНА 13 5 6.0 65.30
13 25 30.0 292.47
ALKALI-NET 300 АЛКАЛЕН ОБЕЗМАСЛИТЕЛ НИСКОПЕНЛИВ 13.5 5 5.7 46.86
13.5 25 28.6 212.95
ALKALI-NET 400 ОБЕЗМАСЛИТЕЛ + ХЛОР НИСКОПЕНЛИВ 13.6 5 5.9 59.63
13.6 25 29.7 258.28
ACI–NET 50 КИСЕЛИНЕН,  НИСКОПЕНЛИВ 1 5 6 63.91
1 25 30.0 292.47
ACI–NET 100 КИСЕЛИНЕН,  АКТИВНА ПЯНА 1 5 6 66.79
1 25 30.0 306.65
ACI–NET 200 КИСЕЛИНЕН,  НИСКОПЕНЛИВ 1 5 6 62.47
1 25 30.0 281.09
NERTA HAND SOAP ТЕЧЕН САПУН 7 5 5.15 53.95
BAC CID 100 ДЕЗИНФЕКТАНТ 12 5 5.1 70.93
COLD FLOOR CLEANER ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ХЛАДИЛНИ КАМЕРИ. 13 5 5.7 85.19
Cod продукт / име описание / приложение РАЗРЕЖДАНЕ опаковка КГ ме Цена лв/ кг без ддс Цена туба лв без ддс
ПРЕД-ИЗМИВАНЕ / БЕЗКОНТАКТНО
P0210 XK8 – 8 PLUS Gold Line-широк спектър, безоп.за selfservice базово 1:20-1:30 6 KG.              7,54       45,24
P0210 XK8 – 8 PLUS Gold Line-широк спектър, безоп.за selfservice базово1:20/30 25 KG.              5,72     143,00
VIP MANGUSTA * Пенлив аром. измиващ безконтактно, подходящ и за self, с блясък и бяла пяна 3% небулиз, базово 1:20-1:30 20 KG.              4,40       88,00
Р0523 Prewash 2G * Silver line – измиващ безконтактно, подходящ и за self 2%небул, базово1:20-1:30 25 KG.              5,34     133,50
P0485 DOC G2 Gold Line – Специален щадящ алуминий и пластм.части, безконтактно миене 3% небулиз, базово 1:20-1:30 25 KG.              6,27     156,75
VIP JEDY2.0 SuperFoam* Gold line – Суперпенлив измиващ безконтактно, подходящ и за self, с блясък и бяла пяна 2%-небулиз 1:5- пянообр.уво, 20гр автоматична, база 1:20-1:40 25 KG.              6,27     156,75
PLUS 40/R  Rosso червена
Микрофибърна кърпа 40х40см, без власинки         6,00
PLUS 40/G  Giallo жълта Микрофибърна кърпа 40х40см, без власинки         6,00
PLUS 40/V  Verde зелена Микрофибърна кърпа 40х40см, без власинки 6,00
PLUS 40/B  Blue синя Микрофибърна кърпа 40х40см, без власинки 6,00

Ако искате да направите поръчка или имате допълнителни въпроси относно ценовите листи, не се колебайте да се свържете с нас! Използвайте контактната форма по-долу или се обадете на тел: 359 886 799 797

[recaptcha]