Как да платя?

Когато пазарувате от ПРОМСНАБ Вие сте 100% подсигурени по отношение на плащането!!! Плащането на продуктите е с наложен платеж при куриерската компания и е след като сте отворили и разгледали пратката, т.е. ако някой продукт е повреден, погрешка изпратен и т.н – Вие няма да го платите!

Мога ли да поръчам по телефон?

Вие може да поръчате всички продукти, предлагани от нашия уебсайт по телефона! Ние ще приемем поръчката Ви, ще подготвим продуктите и чак след това можем да изчислим таксата за доставка и да ви се обадим. Също така може да поръчате през нашия уебсайт или по телефона, но да не използвате куриерска услуга, а сами да дойдете до нашите магазини и направо да вземете приготвените специално за Вас продукти!

Колко струва доставката

Ние доставяме продуктите с куриерска компания и цената за доставката зависи от теглото и сумата за наложен платеж! Колкото по-тежки са поръчаните продукти, то толкова цената за доставка се увеличава. Съща така цената за доставка зависи от това дали продуктите ще бъдат доставени до адрес на получателя или до офис на куриерската фирма. След като завършите поръчката ще може да видите крайната цена за доставка!

За колко време пристига поръчката?

Ние обработваме всички онлайн поръчки в делнични дни от 9:00 до 18:00 часа! Ако в понеделник до 18:00 направите поръчка, то продуктите ще бъдат при Вас във вторник! За някои много малки населени места доставката трая по два дни, поради графика на куриерската компания. За нас е изключително важно веднага щом сте поръчали, да изпратим продуктите и те да бъдат при вас максимално бързо!

Мога ли да върна закупена стока?

Да,възможно е. В срок от 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:

  • Запазен добър търговски вид (стоката не е отваряна, разпечатвана и използвана).
  • Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
  • Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
  • Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки, и са съгласно тарифата на куриерската фирма, която избере да използва.

Как да разбера, че поръчката ми е приета?

Веднага след като завършите поръчката си в сайта, ще получите на посочения от Вас мейл, че ние сме я получили. След това до 24ч, ние ще Ви се обадим, за да потвърдим поръчката и да Ви кажем кога да очаквате доставка. Ако не се свържем с Вас до 24ч, то има някакъв проблем с получаването на Вашата поръчка, затова веднага ни се обадете на тел: 359 886 799 797

Получих счупен или дефектен продукт! Какво да правя?

Винаги преди да платите ТРЯБВА да отворите пакета с продуктите и да разгледате дали всичко е наред! Ако установите ,че даден продукт е повреден при транспортирането, трябва да се попълни констативен протокол за увреждане Такъв протокол трябва да ви даде куриерът! При повреда вследствие на транспорта, вие НЕ ПЛАЩАТЕ НИЩО! Като наш клиент Вие сте 100% защитен! При такива ситуации винаги може да се свържете с нас на посочените телефони за контакт и ние ще намерим веднага решение, във ваша полза!

Ако не намирате отговор на въпроса си, не се колебайте, а ни попитайте!

Вашето мнение е важно за нас!

[recaptcha]

Разгледайте нашия онлайн магазин

Castrol Magnatec 10W40 – 5 л.

95.00лв.

полусинтетично масло за бензинови двигатели, SAE 10W40, 5 л, ACEA A3/B3, A3/B4, API SL/CF, VW 501 01 / 505 00, MB 229.1, Fiat 9.55535-D2

VAL PROFLEET LS 10W40

67.48лв.2,413.58лв.

СПЕЦИФИКАЦИИ
ACEA Е6-04, Е7-04, Е4-99 issue 3, MAN 3477, 3271-1, МВ 228.51, MTU cat. 3.1, Renault RLD/RLD-2, RGD, Volvo VDS-3, CNG, Scania Low Ash, DAF